Archive for February, 2009

Iklan – Rezeki di Kuala Muda

February 26, 2009

pagi tadi…lebih kurang pukul 8 pagi..kwn2 aku dari tpt kerja lama ajak aku cari kepah kat kuala muda…aku on jer…tapi aku tak cari kepah…shoot kat kat kawasan tu..boleh la..sorang2 shoot..ini antara foto di kuala muda tu…

Iklan – Sepagi di Lunas

February 24, 2009

Semalam hujan turun lebat di kulim..ingat pagi ni nak shoot ray of lite..kononnya..call la geng2 kulim ajak turun pagi tadi..syam..( kerja ) ..jemboo( kerja )…semua kira kerja la…aku pun dengan bangun awai2 hari p nak shoot tu…mati kutu p…nak sembang ngan sapa…shoot apa2 ntah..nanti bila nak kumpul ramai shoot tempat nie…

Outing di Perlis

February 22, 2009

gambar2 diatas adalah sebahagian drpd hasil outing kali nie…aku,syam,saupix dan ayaq sampai lewat sikit..sbb kereta aku yg turbo tu…abih depa semua pakat mengeliat lepas sampai kat perlis..ekekekkek..lepas shoot budak2 tu kami semua berengkat p kat gua sami…shoot faz aka exstudent sharul ( cis mati2 aku ingat hg ayat sharul ) ..x pala…ini hasil dr tu…semua image aku edit pakai adobe lite room 2..baru nak reti pakai sikit2 lepas shahrul ajaq masa kat rumah dia…

saksikan slideshow pasangan romantik nie….enjoice

Pada 15hb feb lepas…kami di beri kepercayaan oleh pasangan Ali Hanafiah & Nakiah utk merakamkan saat-saat indah mereka…
photographer : nasirzin & harilfani

altace 10 mg 5 mg 2.5 mg maxalt 10 mg 5 mg Category listing: Antiviral