jurufoto,perkahwinan malaysia,jurugambar,pakej perkahwinan malaysia,photographer utara

Alhamdullillah…selesai satu lagi pasangan azmi & busrah…kali ini masih lagi bersama harilfani ( selaku op majlis ini ) dalam merakamkan saat-saat indah amin & bushra…Kami sebagai jurugambar perkahwinan mereka mengucapkan selamat pengantin baru..Outdoot shoot kali ini diadakan di taman tasik jitra ( atas permintaan pengantin ) ..Mmg best kat situ…tak heranlah tempat tu menjadi pilihan jurugambar perkahwinan utara selalunya..agak mencabar jugak sbb nak mengelak drpd org ramai utk mendapatkan background yg ‘meriah’…Apapun di bawah adalah sebahagian drpd shooting hari tu…salammmm…

1

2

3

4

5

6

7

9_pp

Share and Enjoy:
  • Print this article!
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

3 Responses to “Perkahwinan Azmi & Busrah | 2 Mei 2009 | Jitra Kedah”

  1. deelapena says:

    ..ganas,ganas,ganas angle hang tok ayah…

  2. 1001kenangan says:

    salam ziarah bro… wah… dr hati yg tulus ikhlas.. mmg meletop2 gambo kat sini!!! serius.. sila tjuk ajo ye.. sy ni br je blajo amik gambo…

  3. Zati says:

    bro..angle kamu sangat kreatif..sy suka pic 4 dari atas tu… pemandangan cantik..pengantin cantik…lengkap!!

Leave a Reply

altace 10 mg 5 mg 2.5 mg maxalt 10 mg 5 mg Category listing: Antiviral